Potřebujete poradit?
3 kroky jak zvládnout zrcadlovou polevu CHOCOIQ hned na první pokus
VÁMI ODZKOUŠENÉ ZPŮSOBY:
První způsob přípravy zrcadlové polevy CHOCOIQ.
1) Svařte vodu se směsí CHOCOIQ na 85°C a krátce promíchejte tyčovým mixérem.
2) Nechte odstát do druhého dne.
3) Druhý den 1/3 polevy zahřejte v mikrovlnné troubě, poté zcela rozpuštěnou část přidejte k části zatuhlé a pomocí tyčového mixéru dlouze promíchejte a vyleštěte.
Hmota musí být hladká a krásně lesklá. Aplikační teplota cca. 27°C – 28°C (dle tvaru a promražení výrobku).
Druhý způsob přípravy zrcadlové polevy CHOCOIQ.
1) Svařte vodu se směsí CHOCOIQ na 85°C.
2) V druhém kroku za občasného míchání zchlaďte v ledové vodní lázni (studená voda, nebo voda s ledem) na 27°C.
3) Nakonec dlouze vymíchejte a vyleštěte tyčovým mixérem.
Hmota musí být hladká a krásně lesklá. Aplikační teplota cca. 27°C – 28°C (dle tvaru a promražení výrobku).