Vytvořili jsme nový INSTAGRAMOVÝ účet @cakezo.cz. Přidejte se do naší komunity, kde budete moci postupně sledovat novinky i akce. DĚKUJEME :-)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Jak na to
  4. 3 kroky jak zvládnout zrcadlovou polevu CHOCOIQ hned na první pokus

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)

3 kroky jak zvládnout zrcadlovou polevu CHOCOIQ hned na první pokus

VÁMI ODZKOUŠENÉ ZPŮSOBY:

První způsob přípravy zrcadlové polevy CHOCOIQ.

1) Svařte vodu se směsí CHOCOIQ na 85°C a krátce promíchejte tyčovým mixérem.

2) Nechte odstát do druhého dne.

3) Druhý den 1/3 polevy zahřejte v mikrovlnné troubě, poté zcela rozpuštěnou část přidejte k části zatuhlé a pomocí tyčového mixéru dlouze promíchejte a vyleštěte.

Hmota musí být hladká a krásně lesklá. Aplikační teplota cca. 27°C – 28°C (dle tvaru a promražení výrobku).

 

Druhý způsob přípravy zrcadlové polevy CHOCOIQ.

1) Svařte vodu se směsí CHOCOIQ na 85°C.

2) V druhém kroku za občasného míchání zchlaďte v ledové vodní lázni (studená voda, nebo voda s ledem) na 27°C.

3) Nakonec dlouze vymíchejte a vyleštěte tyčovým mixérem.

Hmota musí být hladká a krásně lesklá. Aplikační teplota cca. 27°C – 28°C (dle tvaru a promražení výrobku).

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
Kde nás najdete

Sídlo společnosti:

Zavidov 124

Petrovice, 27035

Výrobna a výdejní místo:

Zavidov 67

Petrovice, 27035

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)