Vytvořili jsme nový INSTAGRAMOVÝ účet @cakezo.cz. Přidejte se do naší komunity, kde budete moci postupně sledovat novinky i akce. DĚKUJEME :-)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

CHOCOIQ/ Perfect glaze COFFEE

  • Novinka

Zrcadlová poleva s obsahem kávy

 POPIS Zrcadlová poleva CHOCOIQ mix COFFEE vychází ze základu světé směsi smíchané s vysoce kvalitní kávou robusta z EKVÁDORU, nejrozmanitější země n... celý popis
Velikost balení
419 Kč
364 Kč
bez DPH
ks
Cena za 100 g směsi:65,09 Kč
Kompletní specifikace

 POPIS

Zrcadlová poleva CHOCOIQ mix COFFEE vychází ze základu světé směsi smíchané s vysoce kvalitní kávou robusta z EKVÁDORU, nejrozmanitější země naší planety, která si doposud zachovala svůj indiánský charakter a úchvatně lahodné arabica kávy z NICARAGUI, země mnoho jezer a vulkánů.

 SLOŽENÍ

Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina, káva instantní robusta100% Ekvádor, káva mletá arabica100% Nicaragua. 

Neobsahuje žádné konzervační látky a barviva.
 

 RECEPTURA

300 g   mix + 150 g vody   (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g   mix + 250 g vody   (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g   mix + 375 g vody   (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody   (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)

 

Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.


YOUTUBE : CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka

 

 ALERGENY

Mléčné výrobky, sója

 

 SKLADOVÉ PODMÍNKY

V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.

 

 TRVANLIVOST

24 měsíců

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
Kde nás najdete

Sídlo společnosti:

Zavidov 124

Petrovice, 27035

Výrobna a výdejní místo:

Zavidov 67

Petrovice, 27035

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)