Zrcadlová poleva CHOCOIQ mix MATCHA TEE vychází ze základu světé směsi smíchané s vysoce kvalitním čajem MATCHA. Matcha Tea Premium je kvalitní čaj vyrobený z lístků speciálně pěstovaných čajovníků Thea sinensis. Čaj má sytě zelenou barvu a nasládlou jemnou chuť s mírným náznakem natrpklosti, která dodává polevě nejen krásnou přírodní barvu zelenkavého odstínu, ale také lahodnou chuť s koncovkou typické čaji MATCHA.
CHOCOIQ/ Perfect glaze MATCHA
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- CHOCOIQ/ Perfect glaze MATCHA323 Kč281 Kč bez DPH
POPIS
SLOŽENÍ
Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina, BIO Matcha tee premium kvality.
RECEPTURA
300 g mix + 150 g vody (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g mix + 250 g vody (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g mix + 375 g vody (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)
Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE : CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka
ALERGENY
Mléčné výrobky, sója
SKLADOVÉ PODMÍNKY
V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.
TRVANLIVOST
24 měsíců