CHOCOIQ mix MOONSTONE PEARL je světlá směs smíchaná s prachem stříbra. Tato kombinace dává vzniknout krásné, elegantní variantě perleťové polevy, která je užasná na slavnostní dorty (svatby a jím podobné události). Její třpitky jsou fascinující a krásně vyniknou i v ostatních odstínech. Ideální poměr pro metalické polevy je 80 % jakékoli polevy řady CHOCOIQ/ Perfect glaze na 20% perleťového základu.
CHOCOIQ/ Perfect glaze MOONSTONE PEARL

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 3
- Komentáře 0
- CHOCOIQ/ Perfect glaze MOONSTONE PEARL328 Kč285 Kč bez DPH
POPIS
SLOŽENÍ
Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina, potravinářské barvivo stříbrné: E171,E555
RECEPTURA
300 g mix + 150 g vody (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g mix + 250 g vody (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g mix + 375 g vody (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)
Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE : CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka
ALERGENY
Mléčné výrobky, sója
SKLADOVÉ PODMÍNKY
V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.
TRVANLIVOST
24 měsíců