Vytvořili jsme nový INSTAGRAMOVÝ účet @cakezo.cz. Přidejte se do naší komunity, kde budete moci postupně sledovat novinky i akce. DĚKUJEME :-)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

CHOCOIQ/ Perfect glaze VANILLA

  • Novinka

Zrcadlová poleva s obsahem pravé vanilky

 POPIS Zrcadlová poleva CHOCOIQ mix VANILLA vychází ze základní směsi smíchané s prémiovou mletou vanilkou odrůdy Bourbon z Madagaskaru v BIO kvalitě... celý popis
Velikost balení
688 Kč
598 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

 POPIS

Zrcadlová poleva CHOCOIQ mix VANILLA vychází ze základní směsi smíchané s prémiovou mletou vanilkou odrůdy Bourbon z Madagaskaru v BIO kvalitě. Taková vanilka je snad tím nejluxusnějším kořením na trhu. Vanilka se získává z fermentovaných tobolek některých druhů orchidejí rodu vanilkovník. Za příjemnou hřejivou vůni a nasládlou chuť vděčíme obsahové aromatické látce vanilinu, která má mimo jiné také afrodiziakální účinky.

 SLOŽENÍ

Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina, BIO Bourbon Vanilka mletá, přírodní potravinářské barvivo betakaroten.

 

Neobsahuje žádné konzervační látky a umělá barviva.
 

 RECEPTURA

300 g   mix + 150 g vody   (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g   mix + 250 g vody   (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g   mix + 375 g vody   (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody   (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)

 

Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.


YOUTUBE : CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka

 

 ALERGENY

Mléčné výrobky, sója

 

 SKLADOVÉ PODMÍNKY

V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.

 

 TRVANLIVOST

24 měsíců

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
Kde nás najdete

Sídlo společnosti:

Zavidov 124

Petrovice, 27035

Výrobna a výdejní místo:

Zavidov 67

Petrovice, 27035

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)