Zrcadlová poleva CHOCOIQ mix VANILLA vychází ze základní směsi smíchané s prémiovou mletou vanilkou odrůdy Bourbon z Madagaskaru v BIO kvalitě. Taková vanilka je snad tím nejluxusnějším kořením na trhu. Vanilka se získává z fermentovaných tobolek některých druhů orchidejí rodu vanilkovník. Za příjemnou hřejivou vůni a nasládlou chuť vděčíme obsahové aromatické látce vanilinu, která má mimo jiné také afrodiziakální účinky.
CHOCOIQ/ Perfect glaze VANILLA
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- CHOCOIQ/ Perfect glaze VANILLA688 Kč598 Kč bez DPH
POPIS
SLOŽENÍ
Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina, BIO Bourbon Vanilka mletá, přírodní potravinářské barvivo betakaroten.
RECEPTURA
300 g mix + 150 g vody (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g mix + 250 g vody (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g mix + 375 g vody (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)
Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE : CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka
ALERGENY
Mléčné výrobky, sója
SKLADOVÉ PODMÍNKY
V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.
TRVANLIVOST
24 měsíců