Vytvořili jsme nový INSTAGRAMOVÝ účet @cakezo.cz. Přidejte se do naší komunity, kde budete moci postupně sledovat novinky i akce. DĚKUJEME :-)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Zrcadlové polevy CHOCOIQ®️
  3. CHOCOIQ/ Perfect glaze mix DEEP BROWN

CHOCOIQ/ Perfect glaze mix DEEP BROWN

Zrcadlová poleva EXTRA TMAVÁ

 POPIS CHOCOIQ DEEP BROWN, úžasný produkt obsahující černou čokoládu a speciální černé kakao. Díky těmto vstupním surovinám získává temnou, skoro až ... celý popis
Velikost balení
271 Kč
236 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

 POPIS

CHOCOIQ DEEP BROWN, úžasný produkt obsahující černou čokoládu a speciální černé kakao. Díky těmto vstupním surovinám získává temnou, skoro až černou barvu. Přejete polevu úplně černou? Právě tento typ polevy je jejím ideálním základem. Na dobarvení do černé není třeba takové množství barviva, v porovnání s ostatními produkty řady CHOCOIQ.

 

 SLOŽENÍ

 Cukr, čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, čokoládový
extrakt), sušené plnotučné mléko, kakao, glukózový sirup, potravinářská želatina.

Neobsahuje žádné konzervační látky
 

 RECEPTURA

300 g   mix + 180 g vody   (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g   mix + 300 g vody   (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g   mix + 450 g vody   (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 600 g vody   (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1500 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)

Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.


YOUTUBE : CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka

 ALERGENY

Mléčné výrobky, sója

 

 SKLADOVÉ PODMÍNKY

V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.

 

 TRVANLIVOST

24 měsíců

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
Kde nás najdete

Sídlo společnosti:

Zavidov 124

Petrovice, 27035

Výrobna a výdejní místo:

Zavidov 67

Petrovice, 27035

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)