CHOCOIQ DEEP BROWN, úžasný produkt obsahující černou čokoládu a speciální černé kakao. Díky těmto vstupním surovinám získává temnou, skoro až černou barvu. Přejete polevu úplně černou? Právě tento typ polevy je jejím ideálním základem. Na dobarvení do černé není třeba takové množství barviva, v porovnání s ostatními produkty řady CHOCOIQ.
CHOCOIQ/ Perfect glaze mix DEEP BROWN

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 5
- Komentáře 0
- CHOCOIQ/ Perfect glaze mix DEEP BROWN271 Kč236 Kč bez DPH
POPIS
SLOŽENÍ
Cukr, čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, čokoládový
extrakt), sušené plnotučné mléko, kakao, glukózový sirup, potravinářská želatina.
RECEPTURA
300 g mix + 180 g vody (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g mix + 300 g vody (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g mix + 450 g vody (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 600 g vody (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1500 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)
Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE : CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka
ALERGENY
Mléčné výrobky, sója
SKLADOVÉ PODMÍNKY
V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.
TRVANLIVOST
24 měsíců