Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Slide
Slide
Slide

Ostatní produkty CAKEZO®️ / Cookies

Jemně mleté, velmi kvalitní a chutné sušenky přichystané rovnou ke zpracování do receptů. 

Zobrazuji 1-2 z 2
    DIGESTIVE cookies
    0 hodnocení
    183 Kč
    159 Kč bez DPH
    183 Kč
    159 Kč bez DPH
    ks
      SPECULATIVE cookies
      0 hodnocení
      183 Kč
      159 Kč bez DPH
      183 Kč
      159 Kč bez DPH
      Produktů na stránku 204060

      Mnoho skvělých receptů a návodů na použití, které jsme pro Vás nachystali můžete prostudovat přímo zde:

       

      RECEPT 1: 

      Korpus světlý : extra pevný - po vytuhnutí lze manipulovat a používat jako podnos pod šlehačkové dorty

       1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

        400 g rozpoštěného másla

           50 g cukru krupice - nemusí být, ale s ním je to lahodněji křupavé

       

      RECEPT 2:

      Korpus extra dark : extra pevný -po vytuhnutí lze manipulovat a používat jako podnos pod šlehačkové dorty

      1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

        400 g rozpoštěného másla

         150 g cukru krupice - nemusí být, ale s ním je to lahodněji křupavé

         100 g rozpuštěné hořké čokolády

           50 g kakaa

       

      RECEPT 3:

      Korpus světlý pod pečené i nepečené Cheeasecakes - zůstáva v ráfku pod hmotou náplně

      1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

        250 g rozpoštěného másla

       

      RECEPT 4: 

      Korpus tmavý pod pečené i nepečené Cheeasecakes - zůstáva v ráfku pod hmotou náplně

      1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

        250 g rozpoštěného másla

         100 g rozpuštěné hořké čokolády

           15 g kakaa

       

      Postup pro všechny varianty receptů:

      Všechny suroviny smícháme , poté vložíme do ráfku a řádně udusáme. První dva recpty po vytuhnutí můžeme z ráfků vyndat a použít jako podnos pod různé tvary dortů a zákusků. Druhé dva recepty jsou aplikace, kdy se na udusané sušenky nalévá hmota přímo do ráfku a vyndavají se jako součást celého dortu až po celkovém vychlazení a vytuhnutí (nebo po pečení).

      Na dortový ráfek o průměru 23 cm dávkuji cca. 250-300 g hmoty.
      Podle chuti a typu dortu (sezony), můžeme sušenky vylepšit trochou - skořice, zázvoru, perníkového koření, chilli papriček, mletého hřebíčku, vanilky atd.. Ve fantazii se meze nekladou :-D.

      Nepropásněte novinky, akce a slevy!
      Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
      Kde nás najdete

      Sídlo společnosti:

      Zavidov 124

      Petrovice, 27035

      Výrobna a výdejní místo:

      Zavidov 67

      Petrovice, 27035

      Kontakty
      Zákaznická podpora
      Zákaznická podpora
      (Po-Pá, 8-16 hod.)