Vytvořili jsme nový INSTAGRAMOVÝ účet @cakezo.cz. Přidejte se do naší komunity, kde budete moci postupně sledovat novinky i akce. DĚKUJEME :-)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Slide
Slide
Slide

Cookies

Jemně mleté, velmi kvalitní a chutné sušenky přichystané rovnou ke zpracování do receptů. 

Zobrazuji 1-1 z 1
    SPECULATIVE cookies
    0 hodnocení
    183 Kč
    159 Kč bez DPH
    183 Kč
    159 Kč bez DPH
    Produktů na stránku 204060

    Mnoho skvělých receptů a návodů na použití, které jsme pro Vás nachystali můžete prostudovat přímo zde:

     

    RECEPT 1: 

    Korpus světlý : extra pevný - po vytuhnutí lze manipulovat a používat jako podnos pod šlehačkové dorty

     1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

      400 g rozpoštěného másla

         50 g cukru krupice - nemusí být, ale s ním je to lahodněji křupavé

     

    RECEPT 2:

    Korpus extra dark : extra pevný -po vytuhnutí lze manipulovat a používat jako podnos pod šlehačkové dorty

    1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

      400 g rozpoštěného másla

       150 g cukru krupice - nemusí být, ale s ním je to lahodněji křupavé

       100 g rozpuštěné hořké čokolády

         50 g kakaa

     

    RECEPT 3:

    Korpus světlý pod pečené i nepečené Cheeasecakes - zůstáva v ráfku pod hmotou náplně

    1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

      250 g rozpoštěného másla

     

    RECEPT 4: 

    Korpus tmavý pod pečené i nepečené Cheeasecakes - zůstáva v ráfku pod hmotou náplně

    1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies

      250 g rozpoštěného másla

       100 g rozpuštěné hořké čokolády

         15 g kakaa

     

    Postup pro všechny varianty receptů:

    Všechny suroviny smícháme , poté vložíme do ráfku a řádně udusáme. První dva recpty po vytuhnutí můžeme z ráfků vyndat a použít jako podnos pod různé tvary dortů a zákusků. Druhé dva recepty jsou aplikace, kdy se na udusané sušenky nalévá hmota přímo do ráfku a vyndavají se jako součást celého dortu až po celkovém vychlazení a vytuhnutí (nebo po pečení).

    Na dortový ráfek o průměru 23 cm dávkuji cca. 250-300 g hmoty.
    Podle chuti a typu dortu (sezony), můžeme sušenky vylepšit trochou - skořice, zázvoru, perníkového koření, chilli papriček, mletého hřebíčku, vanilky atd.. Ve fantazii se meze nekladou :-D.

    Nepropásněte novinky, akce a slevy!
    Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
    Kde nás najdete

    Sídlo společnosti:

    Zavidov 124

    Petrovice, 27035

    Výrobna a výdejní místo:

    Zavidov 67

    Petrovice, 27035

    Kontakty
    Zákaznická podpora
    (Po-Pá, 8-16 hod.)