Potřebujete poradit?
Cookies
Jemně mleté, velmi kvalitní a chutné sušenky přichystané rovnou ke zpracování do receptů.
Mnoho skvělých receptů a návodů na použití, které jsme pro Vás nachystali můžete prostudovat přímo zde:
RECEPT 1:
Korpus světlý : extra pevný - po vytuhnutí lze manipulovat a používat jako podnos pod šlehačkové dorty
400 g rozpoštěného másla
50 g cukru krupice - nemusí být, ale s ním je to lahodněji křupavé
RECEPT 2:
Korpus extra dark : extra pevný -po vytuhnutí lze manipulovat a používat jako podnos pod šlehačkové dorty
1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies
400 g rozpoštěného másla
150 g cukru krupice - nemusí být, ale s ním je to lahodněji křupavé
100 g rozpuštěné hořké čokolády
50 g kakaa
RECEPT 3:
Korpus světlý pod pečené i nepečené Cheeasecakes - zůstáva v ráfku pod hmotou náplně
250 g rozpoštěného másla
RECEPT 4:
Korpus tmavý pod pečené i nepečené Cheeasecakes - zůstáva v ráfku pod hmotou náplně
1000 g DIGESTIVE cookies nebo SPECULATIVE cookies
250 g rozpoštěného másla
100 g rozpuštěné hořké čokolády
15 g kakaa
Postup pro všechny varianty receptů:
Všechny suroviny smícháme , poté vložíme do ráfku a řádně udusáme. První dva recpty po vytuhnutí můžeme z ráfků vyndat a použít jako podnos pod různé tvary dortů a zákusků. Druhé dva recepty jsou aplikace, kdy se na udusané sušenky nalévá hmota přímo do ráfku a vyndavají se jako součást celého dortu až po celkovém vychlazení a vytuhnutí (nebo po pečení).
Na dortový ráfek o průměru 23 cm dávkuji cca. 250-300 g hmoty.
Podle chuti a typu dortu (sezony), můžeme sušenky vylepšit trochou - skořice, zázvoru, perníkového koření, chilli papriček, mletého hřebíčku, vanilky atd.. Ve fantazii se meze nekladou :-D.