Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Slide
Slide
Slide

Fondant 360°

Úžasně jamná a lesklá fondánová poleva nejen na věnečky a větrníky.

FONDANT 360° snow white a caramel, jsou cukry nejjeměnšího zrna smíchné se sirupem tak, aby odpovídaly té nejvyšší kvalitě, která nám přináší úplně jiný rozměr zážitku, při jejich konzumaci na našich oblíbených sladkostech. 

 

Zobrazuji 1-2 z 2
    FONDANT 360° Caramel
    0 hodnocení
    203 Kč
    177 Kč bez DPH
    203 Kč
    177 Kč bez DPH
    ks
      FONDANT 360° Snow White
      0 hodnocení
      196 Kč
      170 Kč bez DPH
      196 Kč
      170 Kč bez DPH
      ks
      Produktů na stránku 204060

      Mnoho skvělých receptů a návodů na použití, které jsme pro Vás nachystali můžete prostudovat přímo zde:

       

       RECEPTURA 1: 

      Pro milovníky cukrové polevy na všem co máte rádi (věnečky, kynuté, plundrové, bábovky a mnoho dalšího co máte ve svých oblíbených tajných receptech)

      Základní fondánová poleva:

      1000 g směsi FONDANT 360° snow white i caramel

         160 g vody 

      Postup: Zamícháme a mírně nahřejeme ve vodní lázni

       

       RECEPTURA 2: 

      Úžasný recept podle Josefa Maršálka 

      Fondánová poleva na věnečky z citronové šťávy:

      1000 g směsi FONDANT 360° snow white 

        200 g šťávy z citronu 

      Postup: Zamícháme a mírně nahřejeme ve vodní lázni 

       

       RECEPTURA 3: 

      Recept který si zamilují všichni perníčkáři 

      Královská bílková poleva základní:

          90 g bílku - ideálně pasterovaného*

        600 g FONDANT 360° snow white

             1/2 lžičky citronové šťávy 

      Postup: Ve šlehacím stroji šlehejte bílky dokud se nezačnou tvořit první jemné vrcholky, následně při nižší rychlosti, začněte postupně po 100 g přidávat FONDANT 360° snow white. Nakonec přidejte citronovou šťávu a střední rychlostí šlehejte dokud hmota nebude tvořit matnou hmotu s pevnými vrcholky cca. 6-8 minut. Hotovou polevu můžete dobarvovat a v uzavřené nádobě skladovat v lednici až 5 dní. 

              

      *pasterovaný bílek, žloutek nebo vajíčka (melanž) - jsou produkty, které v maloobchodě zakoupíte převážně v tetrapaku balené jako mléko, jsou to produkty speciálně tepelně upravené z důvodu odstranění patogenů – především salmonely a původců influenzy. Takto upravené produkty se doporučuje užívat hlavně v případě, že své finální výrobky přeprodáváte a nejsou určené jen pro domácí spotřebu, kde se běžněji používají čerstvá vejce.

       

       RECEPTURA 4: 

      Pro milovníky pralinek

      Kakaové a karamelové TRUFFLES

      1000 g směsi FONDANT 360° snow white nebo caramel

        200 g smetany s obsahem 35 - 40% máselného tuku (lze nahradit máslem)

          80 g kaka (při použití směsi FONDANT 360° caramel nahraďte kakao bílou čokoládou)

            2 g Himalájské soli (v případě karamelových TRUFFLES můžete přidat soli více)

          20 g rumu (chcete-li)

      Postup: Pro vznik lanýžové pasty stačí pouze vše smíchat dohromady. V případě másla je potřeba, aby mělo pokojovou teplotu. Vzniklou hmotu dělíme lžičkou do kakaa, kde jednotlivé kousky obalíme. Hotové TRUFFLES odložíme do chladu, kde je necháme dozrát a ztuhnout. V případě karamelové verze, můžeme TRUFFLES obalovat v čokoládových hoblinkách. 

       

       RECEPTURA 5: 

      máslový krém ala Amerika - výborný na stříkání  máslových květiny

      Buttercream

      1000 g směsi FONDANT 360° snow white nebo caramel

        100 g smetany na vaření s obsahem 12% másleného tuku - horké

        500 g másla (můžete přidat až o 200 g více)

           12 g vanilkového extraktu nebo vanilkové pasty 

            3 g Himalájské soli

      Postup: Smetanu vymícháme se směsi FONDANT 360°, solí a vanilkovým extraktem do hladké hmoty a následně přidáme povolené máslo ( ideálně pokojové teploty).

       

       RECEPTURA 4: 

      Modeláři, tento recept je šitý na míru právě Vám 

       

      A) Sugar paste - cukrová pasta na potahování a modelování 

      1000 g směsi FONDANT 360° snow white nebo caramel

          62 g vody

      Postup: Smíchejte vodu se směsí a míchejte tak dlouho, dokud hmota nebude poddajná. Následně barvěte dle potřeby. Takto namíchaná hmota je určena k okamžitému použití. Chcete-li hmotu docílit hmoty s delší životností (aby vám nestvrdla jako kámen a dala se opět použít), použijte následující recepty. 

      B) Sugar paste - cukrová pasta na potahování a modelování 

      1000 g směsi FONDANT 360° snow white nebo caramel

          50 g vody

          10 g glycerinu (koupíte v lékárně)

      nebo

      C) Sugar paste - cukrová pasta na potahování a modelování 

      1000 g směsi FONDANT 360° snow white nebo caramel

          62,5 g vody

          62,5 g rozpustěného kokosového oleje (nebo jiného rozstliného tuku)

            

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Nepropásněte novinky, akce a slevy!
      Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
      Kde nás najdete

      Sídlo společnosti:

      Zavidov 124

      Petrovice, 27035

      Výrobna a výdejní místo:

      Zavidov 67

      Petrovice, 27035

      Kontakty
      Zákaznická podpora
      Zákaznická podpora
      (Po-Pá, 8-16 hod.)