Vytvořili jsme nový INSTAGRAMOVÝ účet @cakezo.cz. Přidejte se do naší komunity, kde budete moci postupně sledovat novinky i akce. DĚKUJEME :-)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
11.02.2021
8 jedinečných receptů na želé bloky s použitím směsi CREPITO fix stabilizer free sugar
Nebojte se experimentovat! Nahlédněte do chuťově vyladěných receptů na želé bloky do dortů a dezertů. Věřím, že až vyzkoušíte, budete sami nadšení, ja... číst celé
11.02.2021 Recepty
10 unikátních šlehačkových krémů ze směsi CREPITO fix stabilizer free sugar - ztužovače bez přidaného cukru
Směs CREPITO fix stabilizer free sugar - ztužovač bez přidaného cukru je naším nejvariabilnějším produktem. Nahlédněte pod pokličku jeho využití při p... číst celé
08.02.2021 Recepty
Jak pracovat se směsí FONDANT 360°
FONDANT 360° snow white a Fondant 360° caramel číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.

Kontaktní informace

CAKEZO s.r.o.
Zavidov 124
27035


tel: +420 607 045 333
fax: +420 000 000 000

e-mail: info@perfectglaze.cz

 

Kontakt

Jméno *
E-mail *
Telefon
Text dotazu
Opište text z obrázku*

Novinky z našeho blogu

8 jedinečných receptů na želé bloky s použitím směsi CREPITO fix stabilizer free sugar
11.02.2021
8 jedinečných receptů na želé bloky s použitím směsi CREPITO fix stabilizer free sugar
Nebojte se experimentovat! Nahlédněte do chuťově vyladěných receptů na želé bloky do dortů a dezertů. Věřím, že až vyzkoušíte, budete sami nadšení, ja... číst celé
10 unikátních šlehačkových krémů ze směsi CREPITO fix stabilizer free sugar - ztužovače bez přidaného cukru
11.02.2021 Recepty
10 unikátních šlehačkových krémů ze směsi CREPITO fix stabilizer free sugar - ztužovače bez přidaného cukru
Směs CREPITO fix stabilizer free sugar - ztužovač bez přidaného cukru je naším nejvariabilnějším produktem. Nahlédněte pod pokličku jeho využití při p... číst celé
Jak pracovat se směsí FONDANT 360°
08.02.2021 Recepty
Jak pracovat se směsí FONDANT 360°
FONDANT 360° snow white a Fondant 360° caramel číst celé
3 kroky jak zvládnout zrcadlovou polevu CHOCOIQ hned na první pokus
21.12.2018 Jak na to
3 kroky jak zvládnout zrcadlovou polevu CHOCOIQ hned na první pokus
Sestavili jsme pro vás 3 kroky, jak zvládnout zrcadlovou polevu CHOCOIQ na první pokus. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
Kde nás najdete

Sídlo společnosti:

Zavidov 124

Petrovice, 27035

Výrobna a výdejní místo:

Zavidov 67

Petrovice, 27035

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)