Novinky
Zobrazit všechny novinkyBlog
11.02.2021
8 jedinečných receptů na želé bloky s použitím směsi CREPITO fix stabilizer free sugar
Nebojte se experimentovat! Nahlédněte do chuťově vyladěných receptů na želé bloky do dortů a dezertů. Věřím, že až vyzkoušíte, budete sami nadšení, ja...
číst celé
11.02.2021
Recepty
10 unikátních šlehačkových krémů ze směsi CREPITO fix stabilizer free sugar - ztužovače bez přidaného cukru
Směs CREPITO fix stabilizer free sugar - ztužovač bez přidaného cukru je naším nejvariabilnějším produktem. Nahlédněte pod pokličku jeho využití při p...
číst celé
08.02.2021
Recepty
Jak pracovat se směsí FONDANT 360°
FONDANT 360° snow white a Fondant 360° caramel
číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za měsíc a snad minimálně jednou do roka :-D.
Kontaktní informace
CAKEZO s.r.o.
Zavidov 124
27035
tel: +420 607 045 333
fax: +420 000 000 000
e-mail: info@perfectglaze.cz